Skip to main content

QBE Nederland benoemt Selma Kemper als Senior Underwriter Pharma Life Science

QBE Nederland benoemt Selma Kemper als Senior Underwriter Pharma Life Science.

In deze rol zal Selma zich richten op de ontwikkeling en groei van de life science verzekeringspropositie die QBE eerder dit jaar lanceerde. De producten die hier onder vallen bieden bescherming voor bedrijven met producten of diensten die helpen bij het diagnosticeren, voorkomen of behandelen van ziektes bij zowel mens als dier.

Selma brengt meer dan 23 jaar ervaring met zich mee in de verzekeringsbranche, met een focus op de sectoren healthcare, public & business services (waaronder life sciences). De afgelopen jaren werkte ze als Senior Broker Liability bij verzekeringsmakelaar Aon, waar ze verantwoordelijk was voor een team dat zich richt op instellingen en bedrijven in deze sectoren.

"We zijn erg blij dat Selma zich bij ons team voegt," aldus Head of Liability Underwriting Karin Bouman. "Haar uitgebreide ervaring en sterke reputatie in de markt maken haar de perfecte kandidaat om onze life science verzekeringsprositie verder te ontwikkelen en te laten groeien. Selma is zeer gerespecteerd onder makelaars en klanten en staat bekend om haar klantgerichte benadering en past daarmee goed bij QBE."

Selma treedt op 21 mei in dienst bij QBE en rapporteert aan Karin Bouman, Head of Underwriting Liability.

Sebastiaan Lambalk, General Manager QBE Nederland: "QBE lanceerde in maart haar pharma life science verzekeringspropositie, tegelijk met de publicatie van een rapport waarin werd voorspeld dat de sector in 2024 twee keer zo snel zal groeien als de Nederlandse economie. Wij verwachten dat QBE Nederland op basis van de jarenlange ervaring die QBE internationaal heeft in deze sector in combinatie met de kennis en kunde van Selma een waardevolle bijdragen kan leveren aan deze groei en de pharma life science industrie in zijn algemeen.”