Skip to main content

CLAIMS

Ondersteuning wanneer u het meest nodig heeft

Het kan een stressvolle en moeilijke tijd zijn wanneer omstandigheden leiden tot een claim. Ons deskundige team en panel van serviceproviders staan klaar om u te helpen door die moeilijke tijden te navigeren en u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Duidelijke communicatie

Wanneer u een claim indient, houden we u gedurende het hele proces volledig op de hoogte, zodat u zich met een gerust hart weer kunt focussen op uw bedrijf.

QBE Insurance heeft in bijna 150 jaar een reputatie opgebouwd van een bedrijf dat zijn belofte nakomt om claims uit te betalen.

Dat is niet anders bij QBE Nederland, de nieuwste uitbreiding van de Europese QBE-familie. Wij weten dat onze claimservice, waarvan u hoopt dat u er nooit gebruik van hoeft te maken, uiteindelijk is waarvoor u betaalt.

Daarom hebben we geïnvesteerd in zowel acceptatie als een sterke claimspropositie.

Ons (wereldwijde) claims team heeft gespecialiseerde kennis en relevante ervaring in het afhandelen van zelfs de meest complexe claims. Toegewijde claims professionals die klaar staan om u ondersteuning te bieden wanneer u dat nodig heeft.

Wij werken samen met gerenommeerde, zeer ervaren externe professionals die onze waarden delen en, net als wij, de klant op de eerste plaats zetten.

Wij staan voor een professionele, flexibele, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak, zonder uw belangen uit het oog te verliezen. Daarnaast streven we er altijd naar om de impact van een schade op uw bedrijf te minimaliseren.

Het is op basis van dit principe dat QBE al decennialang relaties onderhoudt met makelaars en cliënten over de hele wereld in verschillende sectoren.

Wij werken nauw samen met onze Underwriters – om zo snel mogelijk een volledig beeld te krijgen van de omstandigheden – en onze claims specialisten hebben de beslissingsbevoegdheid om u snel en doelgericht te helpen.

Wij hechten veel waarde aan snelle, duidelijke en begrijpelijke communicatie tijdens het gehele schadeproces, zodat u weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Van de meeste verzekeraars weten we dat ze zich liever richten op acceptatie, maar voor ons zijn acceptatie en claims twee zijden van dezelfde medaille. Het ene kan niet bestaan zonder het andere. Daarom staatn onze claim service altijd centraal wanneer u begint aan uw relatie met QBE Nederland.

Uw contactpersoon

Uw contactpersoon

Sanne Braun

Sanne Braun

Claims Manager

+31 20 899 2794

Sanne.Braun@nl.qbe.com

Een claim indienen

Een claim indienen

Wij verkopen verzekeringsproducten via verschillende kanalen. Als u een claim wilt indienen, raadpleeg dan uw polisdocumentatie voor meer informatie of neem contact op met uw makelaar.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met ons via: