Skip to main content
Skip to main content

CLAIMS

Ondersteuning wanneer u het nodig heeft

Wij weten dat de omstandigheden die aanleiding geven tot een claim voor stress kunnen zorgen. Ons deskundige team en panel van dienstverleners staan klaar om u te helpen bij deze uitdagende momenten, zodat u zo snel mogelijk weer de draad kunt oppakken.

Duidelijke communicatie

Wanneer u een claim indient, houden wij u gedurende het hele proces volledig op de hoogte. Zo kunt u zich met een gerust hart weer op uw werk concentreren.

Onze benadering

Ons claimsteam beschikt over diepgaande technische expertise en heeft jarenlange ervaring met de behandeling van zelfs de meest complexe claims. Wij zijn commercieel in onze benadering en streven ernaar de impact van een schadeclaim op uw organisatie tot een minimum te beperken.

Wij werken nauw samen met onze Underwriters, waardoor wij altijd volledig op de hoogte zijn van uw omstandigheden. Onze claimsspecialisten zijn bevoegd om zelf beslissingen te nemen, zodat wij onze diensten snel en flexibel kunnen leveren.

Duidelijke communicatie staat centraal in wat wij doen. Aan het begin van het claimproces vertellen wij u wat u kunt verwachten. Wij houden u voortdurend op de hoogte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als wij een claim moeten afwijzen, zullen wij u daar zo snel mogelijk over informeren en u in detail uitleggen waarom wij deze beslissing hebben genomen.

Als er een claim tegen u wordt ingediend, doen wij er alles aan om de kosten ervan te beperken. Tegen eventuele frauduleuze claims verdedigen wij krachtig uw positie.

Wij worden ondersteund door een panel van deskundige leveranciers die het ethos en de aanpak van QBE delen. Onze klanten komen altijd op de eerste plaats.

Een claim indienen

Een claim indienen

Wij verkopen verzekeringsproducten via verschillende kanalen. Als u een claim wilt indienen, raadpleeg dan uw polisdocumentatie voor meer informatie of neem contact op met uw makelaar.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met ons via: