Skip to main content

QBE Nederland versterkt het Construction team met de benoeming van een Senior Underwriter

Marco Moor treedt per 1 februari in dienst bij QBE Nederland als Senior Underwriter Construction en brengt ruim twee decennia aan ervaring en expertise mee.

Marco komt over van Chubb, waar hij als Senior Underwriter Technical Lines actief was. Hij begon zijn verzekeringscarriere in 2002 bij IAK Verzekeringen, een bedrijf van Aon, voordat hij werkte als marine underwriter voor Corins BV (2009-2014). Vervolgens werkte hij zeven jaar bij Raetsheren, waarvan ruim 4 jaar als makelaar CAR- en machinebreukverzekeringen. Na een jaar bij Concordia de Keizer maakte hij de overstap naar Chubb in 2022.

Marco zal rapporteren aan Phil Overdiep, Head of Construction Underwriting bij QBE Nederland, die eind 2023 begonnen is met het opzetten van de Construction propositie voor de Nederlandse branche van QBE.

Phil Overdiep: "Met de afdeling Construction richten wij ons op aannemers en opdrachtgevers, die van plan zijn een bouwwerk te realiseren. Hiervoor hebben wij maatwerk oplossingen binnen vrijwel alle sectoren en op zowel project- als doorlopende basis. Het is fantastisch om iemand als Marco, met al zijn ervaring en expertise, in het team te mogen verwelkomen. Ik kijk ernaar uit om samen met Marco de Construction portefeuille verder uit te bouwen en door te groeien tot één van de leidende spelers op de Construction markt en zo bij te dragen aan de succesvolle ontwikkeling van QBE in Nederland."